top of page

Mesterek ADAPTO képességgel

Elérkezett az év, amikor az ADAPTO módszertant és szoftvert a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kiberbiztonsági mesterképzésének Kockázatelemzés gyakorlata keretében ismerik meg a hallgatók.

Integrált vállalatigazgatási rendszerünk a folyamat- és kockázatközpontú szemlélet kialakítását és naprakészen tartását könnyíti meg.

Használata nélkül a folyamatszabályozás nem kötődik a kockázatkezeléshez, a kockázatkezelésnek nem része az IT-biztonság, és így tovább. Jó esetben szigetrendszerek működnek egymás mellett, amelyekből nem lehet egységes képet kinyerni.

Biztosak vagyunk abban, hogy aki részt vesz a mesterképzésen, megérti és képviseli, hogy miként lehetséges az ADAPTO-val hatékonyabbá tenni szervezetüket.

Amennyiben van olyan munkatársa, aki részt vesz a képzésen, kérem, vegye fel vele a kapcsolatot és egyeztessenek annak érdekében, hogy a régi tapasztalatokat új gyakorlatokra cserélhessék!

Az alábbi friss levélrészlet egy olyan pénzügyi nagyvállalattól érkezett, ahol még század eleji kockázatkezelési megoldást használnak.

"… arra a megállapításra jutottunk, hogy noha az Önök kínálta megoldás kidolgozottsága elsőrendű és szemléletben élenjáró, sajnos [... a cég neve...] módszertani és szervezeti felépítésének jelen állapota szerint még nem állna készen a megoldásuk lehetséges bevezetésére, használatára. Hogy valóban teljes mértékben alkalmazni tudjuk megoldásukat, ahhoz jelen projekt keretein messze túlmutató belső munka szükséges a mi oldalunkon."

Bízunk abban, hogy az ADAPTO egyre szélesebb körben történő oktatása nem csak a fenti levelek számának csökkenéséhez vezet majd, de ahhoz is hozzájárul, hogy az MNB felmérése szerinti Magyarország versenyképességében történt drasztikus visszaesésen javíthassunk!



„A versenyszektor hatékonysága (59.) pillérben három hellyel hátrébb került hazánk, legfőképpen az irányítási gyakorlat (60.) alpillérben történő nagyobb, 11 helyes visszalépés hatására.”[1]


Szeretnénk Önnek is megmutatni azt a szoftvert, amelyet évről évre egyre több hallgató ismerhet meg a hazai egyetemeken!



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page