top of page

RÓLUNK

Cégünk tulajdonosa a Monolith Rendszerház Kft., amely bankok és befektetési szolgáltatók részére gyárt vállalatirányítási rendszert. A társaság magas szintű banki- és szoftverfejlesztő szakismerete 15 éve biztosítja a stabil jelenlétet a magyar piacon és a külföldi terjeszkedést.

 

2010 környékén felismertük, hogy az üzleti hatáselemzés – üzletmenet folytonosság irányítás – kockázatkezelés területén a vállalatok szigetrendszereket (vagy táblázatkezelőt) használnak, amelyek vagy felesleges interfészeken keresztül vagy egyáltalán nem kommunikálnak egymással. A kvalitatív kockázatelemzési szoftverek pedig egy kaptafára próbáltak meg kezelni olyan kockázatokat, amelyek felderítési metódusa gyökeresen eltérő. Erre a piaci résre a Monolith egy új fejlesztést indított, amely az elmúlt években a hazai piacon egyedülálló GRC (irányítási-kockázatkezelési-megfelelőség biztosítási) rendszerré nőtte ki magát. Az új termékre létrehozott vállalkozás az ADAPTO Solutions Kft. Az általunk kínált megoldás a legjobb gyakorlatok egymásba illesztésével jött létre úgy, hogy megfeleljen az egyes területek szabványi követelményeinek is.

 

A folyamatos fejlesztés eredményeképpen egy olyan rendszert hoztunk létre, amely támogatja a vezetőket abban, hogy elemzéseken alapuló, szakszerű döntéseket gyorsan tudjanak meghozni. A program rendkívül rugalmas: támogatja a vállalatokat abban, hogy évről-évre lépésenként építsék fel az irányítási rendszerüket, beleértve a folyamat és minőségirányítást, a kockázatkezelést, és a megfelelőség vizsgálatát. Így a bevezetés nem jelent egyszeri, elviselhetetlen terhet, hanem hosszútávú építkezésről van szó a folytonos fejlesztés jegyében.

 

A felhasználókat bevezetési konzultációval és módszertani, valamit szoftver használati oktatással segítjük. A felhasználók által kiválasztott konzulens cégeknek átadjuk a technológiát és betanítjuk a szoftver használatot, így ügyfeleink a már bejáratott partnereikkel végezhetik el az ADAPTO rendszer bevezetését. Igény esetén a rendszert integráljuk a már meglévő folyamatirányítási rendszerhez, vagy áttöltjük az örökség rendszer adatait az ADAPTO szoftver adatbázisába.

Évente 2-3 új verzióval jelentkezünk, amelyek tartalmazzák az ügyfeleink igényei szerinti változtatásokat, a törvényi megfelelőségi változásokat, és olyan fejlesztéseket, amelyekkel egyre szélesebb területe fedhető le a kockázati univerzumnak.

CSAPATUNK

K%C3%A9perny%C5%91fot%C3%B3%202020-01-28%20-%2019.22_edited.png

DR. BÉRES ÁGNES

Ügyvezető


Szervezetfejlesztő, szupervízor, coach.

ADAPTO Pflanzner.Sandor_portre_v1.jpg

PFLANZNER SÁNDOR

Fejlesztési vezető

Agrármérnök, adatvédelmi tisztviselő, ISO 45001:2018 MEBIR belső auditor, meghívott egyetemi oktató.

  

Képernyőfotó 2020-01-28 - 19.33.02.png

MÁRTHA CSENGE

Technológiai vezető


Minőségügyi menedzser, közgazdász, információbiztonsági és ISO 45001:2018 MEBIR belső auditor, adatvédelmi tisztviselő.

ADAPTO Egyed.Zalan_portre_v3.jpg

EGYED ZALÁN

Üzletfejlesztési vezető


Informatikai szakközgazdász, adatvédelmi felelős, politikai kommunikációs tanácsadó.

IMG-5e37e5775eea570d51dedb92af775f02-V.j

VÉR ZSUZSANNA

Konzulens


Közgazdász, közgazdász tanár.

bottom of page