top of page

INSIDE 2021 - Digitális „szedd magad!” avagy a digitális evolúciós ugrás lépései - VIDEÓ

Sokat hallani arról, hogy a digitális transzformáció elengedhetetlen a cégek versenyképességéhez. Egyed Zalán, az ADAPTO üzletfejlesztési vezetője, előadásában rámutatott arra, hogy a folyamat érettségi modellen túl miért szükséges a helyzet- és kockázatelemzés, illetve azt is meghatározta, hogy mi szükséges ahhoz, hogy szintet ugorjunk a szervezeti digitalizációban.


MEGHÍVÓ

INTEGRITÁSMENEDZSMENT - KIHÍVÁSOK ÉS FELADATOK A KÖZSZFÉRA SZÁMÁRA

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a KÖFOP-2.2.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú, „Kapacitásfejlesztés és szemléletformálás a korrupciós esetek nagyobb arányú felderítése, illetve megelőzése érdekében” című projekt keretein belül „Integritásmenedzsment - kihívások és feladatok a közszféra számára” címmel szakmai napot szervez végzett integritás tanácsadók és integritásmenedzsmenttel foglalkozó szakértők számára. A szakmai nap célja, hogy a résztvevők számára tájékoztatást nyújtson a KÖFOP-2.2.3 projekthez kapcsolódó fejlesztésekről és legújabb szakmai eredményekről, valamint szakmai segítséget és támogatást nyújtson a közszféra integritásirányítási rendszereinek fejlesztéséhez. A szakmai napon lehetőség lesz megismerkedni az aktuális projekt fejlesztések előrehaladásával, továbbá megvitatni a felmerülő szakmai kérdéseket.


14:15
A szervezeti kockázatkezelés informatikai támogatása Pflanzner Sándor fejlesztési vezető ADAPTO Solutions Kft. A rendezvény időpontja és helyszíne:

2021. október 13. (szerda) 09:00-15:30 óra Nemzeti Közszolgálati Egyetem Orczy Úti Kollégium földszint A-D terem (1089 Budapest, Orczy út 1.)

A rendezvény részletes program tervezete:

Meghívó és program (10. 13.) - tervezet (kiküldésre)
.pdf
Download PDF • 546KB

Kérjük, regisztrációjukat a kofop223@uni-nke.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni a név, szervezet és elérhetőség (e-mail cím) feltüntetésével. A regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 30. (csütörtök) 16:00 óra

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelenleg hatályban lévő kormányrendelet értelmében a beltéri rendezvény csak védettségi igazolvány és személyazonosító okmány felmutatásával látogatható. Részvételükre feltétlenül számítunk!

Tisztelettel: dr. Klotz Péter projekt szakmai vezető helyettes


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page